Η Subaru Αμερικής αποκάλυψε το πιο τρελό WRX STi που φτιάχτηκε ποτέ! Ένας καταστροφέας ελαστικών που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο video της σειράς Hoonigan’s Gymkhana, με τον Travis Pastrana στο τιμόνι!

Αυτό το one-off STi αντλεί έμπνευση από τη συμμετοχή της Subaru στα πρωταθλήματα rally και rallycross και θα επαναφέρει τη μάρκα στη σειρά Gymkhana το 2020. Η μάρκα είχε πρωταγωνιστήσει και παλαιότερα με τον Ken Block να οδηγεί δύο Subaru Impreza WRX STi μοντέλα.

Με την εμπειρία του Travis Pastrana σε αγώνες rally, rallycross, supercross, freestyle motocross, NASCAR και βεβαίως διάφορα άλλα ακροβατικά, η Subaru κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο που πρακτικά θα μπορεί να κάνει περισσότερα από κάθε άλλο όχημα Gymkhana. Βασισμένο σε ένα σεντάν WRX STi δρόμου, η Subaru Αμερικής με τη συνεργασία της Vermont SportsCar έφτιαξαν ένα αυτοκίνητο πρακτικά χωρίς περιορισμούς.

Subaru WRX STiΟι extreme επιδόσεις του εκφράζονται από όποια γωνία και να το δει κανείς. Όλα τα εξωτερικά πάνελ του αμαξώματος είναι από γυμνό carbon, ενώ έγινε επιθετική σχεδίαση στο αεροδυναμικό κομμάτι, με τη βοήθεια σήραγγας. Τέτοια εμφάνιση είναι πρωτόγνωρη σε αυτοκίνητο τύπου Gymkhana. Αντίστοιχη δουλειά όμως έγινε και στον κινητήρα Boxer, ο οποίος και φτύνει φλόγες από τις εξατμίσεις που προεξέχουν από το εμπρός καπό! Το race-ready εσωτερικό περιλαμβάνει πλήρες κλωβό ασφαλείας και έχει ρυθμιστεί στα μέτρα και προτιμήσεις του Travis Pastrana.

Φωτογραφίες