“Αγώνας” kart για όλους!

16 Μαίου 2012     

Είσαι λάτρης του motorsport και σου αρέσουν οι οδηγικές συγκινήσεις; Θέλεις να τρέξεις σε έναν αγώνα αλλά δεν είχες μέχρι σήμερα τη δυνατότητα; Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, δώσε ιδιαίτερη σημασία σε όλα όσα ακολουθούν και λάβε μέρος στο 1ο Kart Show, αυτό το Σάββατο 19 Μαίου στο Kart House Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

To 1ο Kart Show είναι ότι πιο κοντινό σε έναν επαγγελματικό αγώνα kart και για τη συμμετοχή του δεν απαιτείται καμία αγωνιστική άδεια, ούτε καν η ιδιοκτησία κάποιου kart. Μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας από 16 ετών και άνω και με ελάχιστο κόστος. Η διοργάνωση είναι απλή και θυμίζει διαδικασία κατατακτήριων δοκιμών στη Formula 1. Κάθε συμμετέχων έχει στη διάθεσή του δύο επτάλεπτα οδήγησης στην πίστα. Από κάθε επτάλεπτο μετράει ο ταχύτερος χρόνος γύρου. Ο πιο μικρός χρόνος της ημέρας κερδίζει! Τόσο απλά.

Οι κατηγορίες αυτών που θα συμμετάσχουν θα είναι δύο:

  • άνω των 16 ετών οι οποίοι δεν έχουν εκδώσει ποτέ άδεια αγωνιστικής οδήγησης στο διάστημα των τελευταίων 10 χρόνων
  • άνω των 16 ετών οι οποίοι έχουν εκδώσει άδεια αγωνιστικής οδήγησης τα τελευταία 10 χρόνια

Όλες οι κατηγορίες συμμετέχουν με τετράχρονα kart τα οποία διαθέτει η πίστα.
Το ποσό της συμμετοχής είναι 25 ευρώ και στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται η χρήση της πίστας, η παροχή ενός kart και κράνους για όσους δεν έχουν. Οι συμμετοχές δε θα ξεπεράσουν τις 50. Δηλώσεις θα γίνονται την ίδια ημέρα της διοργάνωσης, από τις 15:00 έως τις 16:30 στο χώρο της πίστας Κart House, 2ο χλμ. Λαγκαδά-Κολχικού Θεσσαλονίκης.
Το Kart Show έχει σαν στόχο να καταγράφονται οι ταχύτεροι γύροι των οδηγών, για την εκάστοτε πίστα. Ο χαρακτήρας είναι φιλικός και δεν αποτελεί ούτε εκφράζει οποιαδήποτε μορφή αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook.

Tags: Motorsport, News, 4 Fun