GAMES: Τα Chaparral 2X και Infiniti Vision GT στο Gran Turismo

18 Δεκεμβρίου 2014      
Η νέα αναβάθμιση 1.15 για το Gran Turismo 6 στο Playstation 3 φέρνει δυο νέα Vision GT πρωτότυπα οχήματα που εξελίχθηκαν από τη GM και την Infiniti αποκλειστικά για το δημοφιλές racing game. Το Chaparral 2X είναι το πλέον φουτουριστικό όχημα αυτή τη στιγμή στο GT6, ενώ μια ιδιαίτερα ευχάριστη προσθήκη είναι και το Vision GT της Infiniti.

Chaparral 2X Vision Gran Turismo
Το ανατρεπτικό Chaparral 2X Vision Gran Turismo είναι ένα πρωτότυπο που κινείται με laser και αποτελεί μια προσέγγιση της GM. Ο κινητήρας του παράγει ώθηση από ένα σύστημα laser με τη δημιουργία παλμών, ενώ ακολουθεί τεχνολογία και σχεδίαση που χρησιμοποιείται στη δημιουργία μαχητικών αεροσκαφών και διαστημοπλοίων. Το σύστημα παράγει ώθηση ανάλογη των 900 ίππων και μπορεί να επιταχύνει το 2X στα 100 km/h μέσα σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα είναι 386 km/h.

Infiniti Vision Gran Turismo
Το πιο προσγειωμένο Infiniti Vision Gran Turismo concept αποτελεί τη σπουδή της μάρκας επάνω σε ένα coupe όχημα και κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα των 4,5 lt σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρομοτέρ που παρέχει ροπή από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα. Το πρωτότυπο της Infiniti κατασκευάστηκε από μια ομάδα νεαρών σχεδιαστών, στο νέο κέντρο σχεδιασμού της μάρκας στο Πεκίνο, ωστόσο η σημαντικότερη είδηση είναι ότι η Infiniti έχει στα σχέδια της τη δημιουργία ενός πραγματικού μοντέλου βασισμένο στο Vision GT.

Και τα δύο αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Gran Turismo και παρέχονται ως δώρα συμμετέχοντας στα σχετικά πεδία των “Seasonal Events”.

Διαβάστε ακόμη:

GAMES: Το Nürburgring στο Forza 5 δείχνει τέλειο!