Με 180hp το Abarth 595 Competizione

Με αυξημένη ισχύ στους 180 ίππους το Abarth 595 Competizione επανέρχεται στο προσκήνιο, φέρνοντας μαζί του και ένα νέο και πιο πλήρες επίπεδο εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου της Record Monza εξάτμισης ως στάνταρ!

Μεταξύ άλλων το ανανεωμένο για το 2015 μοντέλο έχει νέες 17άρες ζάντες αλουμινίου σε απόχρωση τιτανίου, Brembo φρένα με κόκκινες δαγκάνες, τα εξαιρετικά καθίσματα της Sabelt, προβολείς xenon και αισθητήρες παρκαρίσματος. Προαιρετικά βεβαίως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσθέσουν δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, ηλεκτρική γυάλινη οροφή και ένα πιο αποδοτικό ηχοσύστημα με τέσσερα ηχεία και δύο tweeters. Πάντα βεβαίως με μια επιλογή ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία ζαντών και χρωματικών επιλογών με λωρίδες και άλλα διακοσμητικά.
Το σημαντικότερο νέο ωστόσο είναι η αύξηση της ισχύος από τους 160 στους 180 ίππους, μαζί με αύξηση της ροπής στα 250 Nm στις 2.500 σαλ. Στην πράξη το Abarth 595 Competizione απαιτεί 6,7 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση 0-100 km/h με την τελική του ταχύτητα να φτάνει έως τα 225 km/h. Καθόλου άσχημα για το μέγεθός του…