Alfa Romeo MiTo Racer

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα ειδική έκδοση Alfa Romero MiTo Racer, η οποία συνδυάζει την παράδοση με το στιλ και την κομψότητα. Η MiTo Racer ξεχωρίζει από τις στιλιστικές λεπτομέρειες που τη διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Εκτός από το φινίρισμα σε «satin-chrome» σε χειρολαβές και πίσω πλαίσια φώτων, η έκδοση Racer έχει καλύμματα καθρεφτών σε καφέ χρώμα, πίσω σπορ προφυλακτήρα και χρωμιωμένη εξάτμιση, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών σε επίσης καφέ απόχρωση. Εσωτερικά υπάρχουν γκρι καθίσματα με καφέ δερμάτινη επένδυση, καφέ ραφές και το λογότυπο της Alfa Romeo στα εμπρός προσκέφαλα. Δερμάτινη επένδυση με καφέ ραφές υπάρχει επίσης στο σπορ τιμόνι, στον επιλογέα ταχυτήτων και στο χειρόφρενο.

Η Alfa Romeo MiTo Racer διατίθεται τόσο με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.4 MultiAir των 140 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, ενώ υπάρχει και μια πιο προσιτή έκδοση με τον 1.4 των 78 ίππων. Ακολουθώντας τις προσταγές της αγοράς η Racer διατίθεται και σε πετρέλαιο με τον 1.3 JTDM-2 των 85 ίππων.
Το ελκυστικό οπτικό πακέτο συμπληρώνεται από ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει VDC/ASR/MSR/Hill Holder, 7 αερόσακους, Alfa DNA (εκτός από την 1.4 78 HP), κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, σύστημα U-Connect 5” με χειριστήρια στο τιμόνι κ.α. Η τιμή της MiTo Racer ξεκινάει από 15.280 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας και του οφέλους απόσυρσης.