Έφτασε η νέα Skoda Fabia

Η νέα, 3η γενιά, της Skoda Fabia ξεκινά άμεσα την εμπορική διάθεση στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την αρχή, βασισμένο στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της τσέχικης μάρκας, ενώ είναι πιο εκφραστική, πιο δυναμική και πιο σπορ από ποτέ.

Ταυτόχρονα η νέα Fabia είναι πιο ευρύχωρη, πιο πρακτική και με πιο οικονομικούς κινητήρες κατά 17%, ενώ φέρει νέα στοιχεία τεχνολογίας όπως ένα νέο σύστημα συνδεσιμότητας με smartphones. Από πλευράς διαστάσεων, η νέα Fabia είναι πιο χαμηλή και πιο φαρδιά, αναλογίες που δίνουν μια πιο σπορ όψη και ταυτόχρονα βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά. Ένα ακόμη νέο στοιχείο είναι οι δυνατότητες προσωποποίησης, κάτι που έχει γίνει πλέον μόδα, δίνοντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 15 χρώματα αμαξώματος και συνδυασμούς αντίθεσης σε οροφή, καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου. Αντίστοιχα υπάρχουν χρωματικοί συνδυασμοί και στο εσωτερικό.
Η νέα Skoda Fabia είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά αρχικά με τους νέους κινητήρες βενζίνης 1.0 MPI 75hp, 1.2 TSI 90hp και 1.2 TSI 110hp, όλοι προδιαγραφών EU6, ενώ στο τελευταίο τρίμηνο του έτους θα είναι διαθέσιμοι και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες 1.4 TDI με 90hp και 105hp. Από πλευράς εκδόσεων υπάρχουν αρχικά οι Active, Ambition και Style, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 10.990 ευρώ.