Οι τιμές και ο εξοπλισμός του Fiat 124 Spider στην Ελλάδα

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του Fiat 124 Spider στην Ελλάδα. 
Με τιμές από 31.000 ευρώ το πολυσυζητημένο Fiat 124 Spider ξεκινά την παρουσία του στην ελληνική αγορά. Οι παραγγελίες του μοντέλου έχουν ανοίξει και οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζονται για το Σεπτέμβριο.
Το νέο roadster της Fiat (δείτε το πιο αναλυτικά εδώ) κυκλοφορεί σχεδόν 50 χρόνια μετά από το πρώτο μοντέλο. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, τις 124 Spider και Luxury, σε συνδυασμό με 8 χρώματα αμαξώματος. Μπορείτε να παίξετε με το ελληνικό online cofigurator εδώ.

Η τιμή για το βασικό Fiat 124 Spider ξεκινά από 31.000 ευρώ και σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 4 αερόσακους, air condition, MP3-radio με USB, δερμάτινο τιμόνι, cruise control, 16άρες ζάντες και start button. Η πιο πλούσια έκδοση Luxury (από τις 33.000 ευρώ) έχει επιπλέον ζάντες 17 ιντσών, δερμάτινα καθίσματα, ασημί απόχρωση σε roll-bar και πλαίσιο παρμπρίζ, επιχρωμιωμένη διπλή απόληξη εξάτμισης, προβολείς ομίχλης και αυτόματο κλιματισμό.

Και στις δύο περιπτώσεις, το Fiat 124 κινείται από τον τετρακύλινδρο turbo MultiAir 1.4 lt, ο οποίος για πρώτη φορά τοποθετείται σε αυτοκίνητο με πίσω κίνηση. Αποδίδει 140 ίππους και 240Nm ροπής, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Για τους πιο “ψαγμένους” και απαιτητικούς θα ακολουθήσει και η κορυφαία έκδοση Abarth 124 Spider (δείτε την εδώ) η οποία αναμένεται να είναι “κορυφαία” και στην τιμή…
Το Fiat 124 Spider είναι ο Ιταλός ξάδελφος του Mazda MX-5.
Αυστηρώς διθέσιο και σπορ το εσωτερικό του Fiat 124 Spider.
Το 124 Spider έχει υφασμάτινη οροφή.