Matt LeBlanc: “Αν δεν απολυθεί ο Evans θα παραιτηθώ από το Top Gear”

Με το νέο Top Gear να έχει προβάλει ήδη τα 5 επεισόδια της φετινής σεζόν, τα μαχαίρια φαίνεται να βγαίνουν ακόμη περισσότερο μεταξύ των δύο βασικών παρουσιαστών του, Matt LeBlanc και Chris Evans. “Αν δεν απολυθεί θα παραιτηθώ” λέει ο Αμερικανός ηθοποιός… σύμφωνα με δημοσιεύματα της “The Sun”.

Ο Chris Evans και ο Matt LeBlanc είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές στο Top Gear.
Μπορεί η φετινή 23η σεζόν του Top Gear να διανύει το δεύτερο μισό της, ωστόσο σε λίγους μήνες το BBC προγραμματίζει την έναρξη των γυρισμάτων για την επόμενη χρονιά. Το τηλεοπτικό δίδυμο κάθε άλλο παρά “δεμένο” είναι και αυτό φαίνεται. Ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ πιο έντονη πίσω από τις κάμερες, όπου ο Evans αρνείται να συνεργαστεί με το υπόλοιπο cast. Η συμπεριφορά αυτή οδήγησε και στην παραίτηση της πρώην παραγωγού της εκπομπής, Lisa Evans, λίγο πριν την έναρξη των νέων επεισοδίων.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Evans ζηλεύει τα θετικά σχόλια που έχουν συγκεντρώσει οι συμπαρουσιαστές Rory Reid και Chris Harris, με τον τελευταίο μάλιστα να αποκτά και επιπλέον προβολή με video απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα του BBC. Ο “φωνακλάς” Evans αντιθέτως δεν έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια, τα οποία οι παραγωγοί φαίνεται να εξετάζουν για να αποφασίσουν το μέλλον του στο Top Gear. Πάντως ήδη το BBC συμφώνησε να πληρώσει τον LeBlanc για δύο ακόμη τηλεοπτικές σεζόν, οπότε η όποια απόφαση για το μέλλον του Evans θα πρέπει να παρθεί γρήγορα…