Πέφτει η καρό σημαία στο 4o Φθινοπωρινό Rally Αμαρύνθου

Στην παραλιακή κωμόπολη Αμάρυνθος Εύβοιας θα πέσει η καρό σημαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ για το 2016, το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου με το 4ο Φθινοπωρινό Rally Αμαρύνθου.
Με το Νο 1 στις πόρτες τους θα αγωνιστούν οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης με Mitsubishi Lancer Evo IX
Δεδομένου της συμμετοχής 29 μάχιμων αγωνιστικών συνδυασμών και των 79 αγωνιστικών χιλιομέτρων, το 4ο Φθινοπωρινό Rally Αμαρύνθου θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για όλα τα πληρώματα και προμηνύει έντονο συναγωνισμό για την διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο. Ο αγώνας αποτελείται από 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, ιδιαίτερα απαιτητικές και μεγάλες σε μήκος.
Το πρώτο σκέλος του 4ου Φθινοπωρινού Rally Αμαρύνθου ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου με την διαδρομή “Πισσώνας” (μήκους 17,3 km), η οποία θα επαναληφθεί μία ακόμα φορά και έπειτα τα πληρώματα θα καταλήξουν στην πλατεία της Αμαρύνθου για την πανηγυρική εκκίνηση. Το πρωί της Κυριακής το δεύτερο σκέλος του αγώνα θα περιλαμβάνει δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές “Γυμνό” (μήκους 14 km) και “Τραχήλι” (μήκους 8 km), με την αυλαία να πέφτει και πάλι στην πλατεία, με τις απονομές να ακολουθούν.
Δείτε τις συμμετοχές αλλά και το χάρτη του αγώνα:
Οι συμμετέχοντες το 4ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου.

Ο χάρτης του αγώνα.