Νίκη του Al Attiyah στο Rallye du Maroc, 2ος ο Sainz με το νέο 3008 DKR

Μπορεί ο Nasser Al Attiyah με Toyota Hilux να είναι ο νικητής του Rallye du Maroc, του 5ήμερου αγώνα που ολοκληρώθηκε σήμερα  στο Μαρόκο, ωστόσο αναμφίβολα ο σταρ του ράλλυ είναι ο Carlos Sainz, ο οποίος τερμάτισε 2ος γενικής στην πρώτη εμφάνιση του ολοκαίνουριου Peugeot 3008 DKR.
Nasser Al Attiyah και Carlos Sainz πανυγιρίζουν στο Rally du Maroc.
Ο πρώτος αγώνας του νέου αυτοκινήτου της Team Peugeot Total στέφθηκε με επιτυχία και τα μάτια είναι πλέον στραμμένα στο Dakar. Μετά από 5 ημέρες στο Μαρόκο και ένα δυνατό φινάλε με νίκη στην τελευταία ειδική διαδρομή, η ομάδα έχει συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες και δεδομένα για το νέο της δικίνητο “όπλο” της ερήμου. Το 3008 DKR ολοκλήρωσε χωρίς τεχνικά προβλήματα, με τον Sainz να γράφει ταχύτερο χρόνο την περασμένη Τετάρτη. Το μοναδικό πράγμα που καθυστέρησε τον Sainz ήταν ένα λάθος στην πλοήγηση, το οποίο αν το γλίτωνε θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει τη νίκη από τον πολύπειρο και αλάνθαστο Al Attiyah.
Στην 3η θέση της γενικής τερμάτισε ο Ρώσος Vladimir Vazilyev με MINI All4, ενώ ακολούθησαν ο Αργεντίνος Orlando Terranova και ο Πολωνός Jakub Przygonski.
Ο Carlos Sainz με το πισωκίνητο τέρας Peugeot 3008.