Οι τιμές του νέου Opel Crossland X

Η Opel Hellas ανακοίνωσε τις τιμές του νέου της SUV Crossland X, το οποίο αρχικά θα διατίθεται με τρεις κινητήρες (δύο βενζίνης και ένα diesel) σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού. Με μήκος 4,21 μ. το Crossland X έχει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στο εσωτερικό τα οποία προέρχονται από τα Mokka X και Astra.
Σε επίπεδο εξοπλισμού διαθέτει Adaptive LED φωτιστικά σώματα, head up display, πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας, advanced park assist, forward collision alert, automatic emergency braking, driver drowsiness system, lane keep assist και άλλα, καθώς και συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που φιλοξενούνται στην οθόνη αφής (Apple Car Play & Android Auto) και βεβαίως το σύστημα Opel OnStar.
Η τιμή της βασικής έκδοσης X-Cite του νέου Opel Crossland X με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων 81 ίππων και μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ανέρχεται στα 17.300 ευρώ. Η έκδοση X-Clusive με κινητήρα 1,2 λίτρων turbo 110 ίππων κοστίζει 20.600 ευρώ και με αυτόματο κιβώτιο 21.800 ευρώ. Τέλος, η X-Cite 1.6 CDTI με 99 ίππους κοστίζει 19.900 ευρώ και η πλουσιότερη X-Clusive 21.800 ευρώ.

Περισσότερα για το νέο Opel Crossland X θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα γνωρίσουμε και οδηγήσουμε το μοντέλο στους ελληνικούς δρόμου.