Το Kia Sportage είναι το πιο αξιόπιστο SUV στη Γερμανία

Kia Sportage
Η Kia Motors πήρε την πρώτη θέση στην κατάταξη της μελέτης αξιοπιστίας της J.D. Power, με το Sportage να κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στη κατηγορία “compact SUV”. Η έρευνα πραγματοποιείτε στη Γερμανία κάθε χρόνο, ενώ για το 2017 συμμετείχαν 14.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι αξιολόγησαν 71 οχήματα από 24 κατασκευαστές για να προσδιορίσουν τα πιο αξιόπιστα μοντέλα.
Στη μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων της J.D. Power, μια μακροπρόθεσμη έρευνα ποιότητας προϊόντων, το Sportage τρίτης γενιάς ξεχώρισε με ένα μικρό αριθμό σφαλμάτων, τα οποία μετρήθηκαν από την J.D. Power, σε προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα (PP100). Το αποτέλεσμα του Sportage ήταν 77 σφάλματα στα PP100 που όχι μόνο οδήγησε το αυτοκίνητο σε νίκη στην κατηγορία του Compact SUV, αλλά κατάταξε το Sportage στη δεύτερη θέση συνολικά της έρευνας μεταξύ 71 μοντέλων από 24 κατασκευαστές. Το Sportage κατέγραψε προβάδισμα επτά σημείων έναντι του δεύτερου αυτοκινήτου στην κατηγορία Compact SUV.

Δείτε τη video-δοκιμή του νέου Kia Sportage εδώ

Η μελέτη για την αξιοπιστία του 2017 ανέδειξε την Kia νικήτρια στην κατηγορία “best car brand”, με το χαμηλότερο συνολικό μέσο όρο από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή. Από τις 24 μάρκες της κατάταξης, η Kia είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που σημείωσε λιγότερους από 100 πόντους, ο μέσος όρος βαθμολογίας για το όχημα ήταν 151.