Στις 11-19 Νοεμβρίου η “Αυτοκίνηση”

Το σημαντικότερο γεγονός για τους φίλους του αυτοκινήτου και το 2017 είναι η έκθεση «Αυτοκίνηση Fiskon». Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 19 Νοεμβρίου στους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.
Η φετινή διοργάνωση -όπως και τα προηγούμενα χρόνια- έχει τη στήριξη των μελών του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.Α.) και όπως είναι αναμενόμενο θα φιλοξενήσει πολλά νέα μοντέλα και πανελλαδικές πρεμιέρες αυτοκινήτων που πρόσφατα αποκαλύφθηκαν στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπερνούν τις 15 και όλες αφορούν σε νέα μοντέλα με σημαντικό ενδιαφέρουν για την ελληνική αγορά.
Επίσης στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του after market, ενώ διεθνώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συντήρηση και την προστασία των αυτοκινήτων τους. Για μια ακόμη χρονιά τα test drives θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε τα όσα είδαμε στην “Αυτοκίνηση” το 2016.