Stinger Porsche 911 Williams με 500 ίππους

Τι είναι πιο όμορφο από μια Porsche 911; Μια πλήρως αναπαλαιωμένη Porsche 911 από τη Stinger, με flat-six κινητήρα 500 ίππων δια χειρός Williams. Ναι, αυτή τη Williams από τη Formula 1.
Αυτή είναι μια Porsche 911 (964) του 1990 που δέχθηκε σοβαρές αισθητικές αλλαγές ώστε να δείχνει παλαιότερη. Ναι, παλαιότερη και πιο κλασική γι αυτό και υιοθετήθηκαν νέοι προφυλακτήρες και νέα φλας. Η Stinger πρόσθεσε και τα φαρδύτερα φτερά για μια έξτρα δόση επιθετικότητας και να τη. Η πιο αλήτικη Porsche εν έτη 2017, με το πανέμορφο “ducktail” και 500 διαολεμένους ίππους στους πίσω τροχούς.
Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι από μέσα! Γυμνές επιφάνειες, απίστευτα “Blood Orange” δερμάτινα καθίσματα με ορατά μεταλλικά δαχτυλίδια και carbon fiber συνδυάζονται με το κλασικό, απέριττο ταμπλό. Το τέλειο εσωτερικό για τον λάτρη ενός γνήσιου σπορ αυτοκινήτου.

 

Βέβαια, η ομορφιά σε αυτή την Porsche 911 δεν είναι μόνο υπόθεση της Singer. Η εταιρία αναπαλαίωσης δούλεψε εντατικά με τη Williams στον κινητήρα. Έτσι, ο 4-λιτρος flat-six αποδίδει 500 ίππους, ενώ στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων το ρόλο τους έπαιξαν και πολλά εξαρτήματα για μείωση του βάρους. Ανάμεσα τους και οι σφυρήλατες Fuchs-style ζάντες της BBS, οι ελαφριές δαγκάνες φρένων της Brembo και το σύστημα μετάδοσης με της Hewland με μπόλικα εξαρτήματα από τιτάνιο! Στην πράξη όλα αυτά σημαίνουν συνολικό βάρος στα 990 κιλά, επίδοση αξιοσημείωτη. Τέλος, έμφαση δόθηκε και στην αεροδυναμική, πάντα με τη βοήθεια της Williams, με ένα φλατ δάπεδο που καταλήγει σε διαχύτη.
Η Stinger δουλεύει πάντα με μεμονωμένους πελάτες και τα project της δε βγαίνουν στην παραγωγή. Ωστόσο, τα εξαρτήματα και οι τροποποιήσεις που εξελίχθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή τη συγκεκριμένη Porsche 911 θα παραχθούν και θα διατεθούν σε ακόμη 75 πελάτες. Βέβαια όλα αυτά τα αυτοκίνητα δε θα είναι ποτέ ίδια, αφού ο κάθε πελάτης θα βάλει τη δική του προσωπική πινελιά, ενώ πολύ πιθανόν να μην κοστίσει και το ίδιο.