Οργανωτικές αλλαγές στην Τoyota Ελλάς

Δύο κυρίες της Toyota σε νέους ρόλους...

Σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο στελεχών γίνονται στην Toyota Ελλάς, με πρωταγωνίστριες δύο κυρίες, τηνΕλεάννα Βήτα και την Αγγελική Τσενέ, των οποίων ο ρόλος αναβαθμίζεται.
Συγκεκριμένα, η κα Ελεάννα Βήττα η οποία μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση Marketing Director στην Toyota Ελλάς, προάγεται και από 1/1/2018 αναλαμβάνει τη θέση της Director, Marketing Balkans & Regional Planning, Pricing & Projects, έχοντας την ευθύνη για τη στρατηγική υλοποίηση των ενεργειών Marketing στα Βαλκάνια (Ρουμανία και Βουλγαρία). Επιπλέον αναλαμβάνει, σε επίπεδο ευρύτερα της περιφέρειας της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και του Βελγίου, τη στρατηγική διαδικασία του Pricing & Planning. Ακόμη θα έχει την ευθύνη και τον συντονισμό των ενεργειών που συνδέονται με το έργο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η κα Αγγελική Τσενέ, που μέχρι σήμερα βρίσκεται υπηρετώντας με επιτυχία τη θέση της Group Product Manager προάγεται στη θέση Marketing Director της Toyota Ελλάς.
Οι δύο κυρίες Eλεάννα Βήττα και Αγγελική Τσενέ αναφέρονται στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Toyota Ελλάς κ. Αριστείδη Αραβανή, ο οποίος κατέχει και τη θέση του CEO Continental Europe της Inchcape με εκτεταμένες περιοχές ευθύνης στις αγορές του Βελγίου και των Βαλκανίων.