Οδηγούμε: Skoda Octavia 1.6 TDI DSG | Vlog

Οδηγούμε τη Skoda Octavia facelift στην έκδοση 1.6 TDI με αυτόματο κιβώτιο DSG. Δείτε τη video-δοκιμή και ανακαλύψτε μαζί μας τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του πρόσφατα ανανεωμένου μοντέλου.

Η νέα ανανεωμένη Skoda Octavia προσφάτως ξεκίνησε την πορεία της στην ελληνική αγορά. Μαζί με κάποιες περιορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε άνεση αλλά και σε ασφάλεια, υιοθετώντας ταυτόχρονα νέα συστήματα τεχνολογίας. Εκ πρώτης ξεχωρίζουν το νέο εμπρός τμήμα με νέα διπλά φώτα, αλλά και επιμέρους βελτιώσεις στο εσωτερικό της.

Αυτή είναι η έκδοση 1.6 TDI, με τον ανανεωμένο πετρελαιοκινητήρα να αποδίδει 116 ίππους. Σε συνδυασμό με το 7-τάχυτο κιβώτιο DSG, η Octavia αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση στην κατηγορία. Προσφέρει καλή ποιότητα και τεράστιους χώρους σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό value for money.

Skoda Octavia

Ανακαλύψτε την ανανεωμένη Octavia σε μια POV video-δοκιμή

Δείτε στο video παραπάνω το δικό μας review της ανανεωμένης γενιάς και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της. Το αυτοκίνητο που μας παραχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία είναι η έκδοση 1.6 TDI DSG.

Δείτε ακόμη τη video-δοκιμή του Skoda Kodiaq