Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο πως η νέα Toyota Supra θα κάνει την πρώτη της παγκόσμια εμφάνιση το Μάρτιο. Το μοντέλο -που για την ώρα είναι άγνωστο αν θα λέγεται Supra- θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Η νέα Supra θα είναι μέλος της νέας οικογενείας σπορ μοντέλων, κάτω από το brand της Gazoo Racing. Τα λεγομενα Toyota GR που αναφέραμε και εδώ.

Ο μύθος λοιπόν της Supra πολύ πιθανόν να συνεχιστή από το Μάρτιο. Μαλιστα ήδη οι νέες φήμες φουντώνου και θέλουν τη νέα γενιά να έρχεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Αυτές θα είναι η βασική Supra, GR, GR Sport και GRMN, οι οποίες θα διαφερουν τόσο σε απόδοση και επιδόσεις όσο και σε εμφάνιση. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι η Gazoo Racing εμπλέκεται περισσότερο στο κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ήδη δημιούργηε το Yaris GRMN, μαζί με μια σειρά εκδόσεων GR στην αγορά της Ιαπωνίας. Όσο για τους κινητήρες, το θέμα το είχαμε αναλύσει και παλαιότερα, όπου προέκυψε ότι ίσως δεν έχουμε εξωπραγματικές ιπποδυνάμεις όπως περιμένουν πολλοί. Δείτε τι γράψαμε τον Αύγουστο βασισμένοι σε διαρροές εγγράφων κινητήρων.

Toyota Supra scoop
Ο φακός του trcoff.gr συνέλαβε τη νέα Toyota Supra να κυκλοφορεί καμουφλαρισμένη στη Γερμανία.

Μαζί με την Toyota Supra θα δούμε και την αδελφή BMW;

Δεν είναι μυστικο ότι η Toyota και η BMW εξελίσουν από κοινού δύο σπορ μοντέλα. Αυτό της Toyota θα είναι αποκλειστικά coupe και αυτό της BMW αποκλειστικά cabrio. Τη Supra λοιπόν θα το δούμε μάλλον το Μάρτιο. Όμως τι γίνεται με τη BMW; Οι Γερμανοί ήδη αποκάλυψαν τη Z4 Concept. Λέτε να δούμε και αυτό το μοντέλο στη Γενεύη;

 

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Δήμος | trcoff.gr