Η BMW M5 στο Need for Speed No Limits

Need for Speed No Limits

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον στη διάθεσή τους τη νέα BMW M5. Η M5 μόλις προστέθηκε στο παιχνίδι “Need for Speed No Limits” για smartphones και tablets.

Η M5 διατίθεται στην τελευταία έκδοση του Πρωταθλήματος “Xtreme Racing”. Εως τις 9 Φεβρουαρίου οι παίκτες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και θα έχουν στη διάθεσή τους για επτά ημέρες την BMW M5. Θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε μία σειρά από αγώνες, ενώ οι νικητές θα “ξεκλειδώσουν” το μοντέλο για μόνιμη χρήση. Πάντα μέσα στο video game.

Το παιχνίδι “Need for Speed No Limits” είναι η έκδοση για smartphone του δημοφιλούς “Need for Speed”. Στα δυόμισι χρόνια παρουσίας του έχει αναδειχτεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα racing games για κινητά στον κόσμο. Το παιχνίδι διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων τα οποία οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν. Αφού τα βελτιώσουν σύμφωνα με το γούστο τους μπορούν να τα δοκιμάσουν σε online αγώνες. Περισσότεροι από 11 δισεκατομμύρια αγώνες έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Need for Speed No Limits

H BMW παραμένει πιστή στο gaming

Η BMW M5 συνεχίζει την μακρά ιστορία των μοντέλων BMW στην επιτυχημένη σειρά προσομοιωτών αγωνιστικής οδήγησης “Need for Speed”. H πρώτη BMW εμφανίστηκε στο “Need for Speed” το 1997, ενώ η πρώτη BMW M5 το 1999. Ακολούθησαν η BMW M3 στο “Most Wanted” (2005), η M3 GTR στο “Shift” (2009), καθώς και άλλα μοντέλα όπως οι M4, M6 και Z4 M. Το 2015, η BMW M2 έκανε το ντεμπούτο της στη νέα τότε γενιά του “Need for Speed”.

Need for Speed No Limits