Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (ΑΛΑ) και το Artemis Auto Club συνδιοργανώνουν τον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2018. Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών.

Στην τρίτη χρονιά αναγέννησης και ανέλιξης του θεσμού του Πρωταθλήματος Karting, τρεις μήνες μετά από το συναρπαστικό φινάλε του Πρωταθλήματος του 2017, οι αγωνιζόμενοι επιστρέφουν στην πίστα της Αττικής. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις κλασσικές κατηγορίες 60 Mini A & Β, Junior, Club, Senior, DD2, KZ2 και KZ3. Οι ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές, καθώς και όλοι οι προκριματικοί και τελικοί αγώνες, θα διεξαχθούν αποκλειστικά την Κυριακή 25/02.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 16 Φεβρουαρίου 2018

Από φέτος η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες γίνεται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-omae-epa.gr. Δεν θα επιτρέπεται να εκκινήσει τον αγώνα αθλητής που δεν εμφανίζεται στη λίστα συμμετοχών του συγκεκριμένου αγώνα στο ΣΔΔΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 24:00 της άνωθι ημερομηνίας λήξης των συμμετοχών. Σε περίπτωση που ξεπεραστεί η ημερομηνία λήξης συμμετοχών και μέχρι την ημερομηνία λήξης των εκπρόθεσμων συμμετοχών, το ποσό του παραβόλου θα έχει προσάυξηση 20%. Καμία συμμετοχή δεν θα είναι δυνατόν να δηλωθεί πέρα από το παραπάνω όριο των εκπρόθεσμων συμμετοχών.

Γραμματεία του Αγώνα

Η Γραμματεία θα λειτουργεί μέχρι τις 23/2 στην οδό Βολανάκη 3 (19:00-22.00) και στο τηλέφωνο 210 6923180. Την Κυριακή 25/2 θα λειτουργεί στην πίστα με τηλέφωνο 6944368469. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.