Τα X-Trail & Qashqai στα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου

Η Nissan ανακοίνωσε ότι δύο από τα πιο δημοφιλή crossover της, το X-Trail και το Qashqai, κατέκτησαν ένα ακόμα βραβείο, καθώς συγκαταλέχθηκαν μεταξύ των κορυφαίων 25 οχημάτων με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Nissan X-Trail

Η Jato Dynamics, μια παγκόσμια εταιρία έρευνας αυτοκινήτων, κυκλοφόρησε τον κατάλογο με τις παγκόσμιες πωλήσεις οχημάτων για το 2017 και κατέταξε τα Nissan X-Trail και Qashqai μεταξύ των πιο επιτυχημένων αυτοκινήτων.

Με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, το νέο Nissan X-Trail συνεχίζει δυναμικά την πορεία του. Έχει αλλαγές εξωτερικά αλλά και εσωτερικά που προσθέτουν στιβαρότητα και ποιότητα. Το νέο X-Trail διατίθεται και με μια διευρυμένη γκάμα κινητήρων, με τον δίλιτρο diesel των 177 ίππων να ξεχωρίζει.

Το Nissan Qashqai πιο επιτυχημένο SUV και στην Ελλάδα

Nissan Qashqai

Από την άλλη, το Qashqai επιβεβαιώνει την κυριαρχία του και στην ελληνική αγορά, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία C-SUV. Σημείωσε 2.578 ταξινομήσεις μέσα στο 2017. Το επιτυχημένο μοντέλο, τώρα είναι διαθέσιμο με σημαντικές βελτιώσεις που ολοκληρώνουν τον χαρακτήρα του. Οι αναβαθμίσεις επικεντρώνονται στον σύγχρονο, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, στα ακόμα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας στο εσωτερικό και στη βελτιωμένη οδηγική εμπειρία. Υπάρχει ακόμη προσθήκη νέων τεχνολογιών όπως το Nissan Intelligent Mobility για την επίτευξη ακόμη καλύτερης άνεσης, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης για τον οδηγό.