Η Citroen γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας με προσφορές

Με μια νέα έκδοση του C3 αλλά και νέους προνομιακούς τρόπους απόκτησης των C3 και C3 Aircross, η Citroen γιορτάζει με τον τρόπο της έναν αιώνα ζωής!

Citroen C3

Το 1918 το Citroën Type A παίρνει έγκριση τύπου οχημάτων της Γαλλίας και γίνεται το πρώτο όχημα μαζικής παραγωγής στην Ευρώπη! 100 χρόνια μετά, το πνεύμα της πρωτοπορίας εξακολουθεί να αντικατοπτρίζεται στο όνομα της Citroën.

Μία μάρκα που φέρει την καινοτομία στο DNA της, καθορίζοντας τον κόσμο της αυτοκίνησης μέσα από την πλούσια ιστορία της. Από το άκρως καινοτόμο Citroën Traction Avant, το πρώτο παγκοσμίως μοντέλο μαζικής παραγωγής με κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς και ανεξάρτητη εμπρόσθια ανάρτηση, στο θρυλικό σύστημα υδροπνευματικής ανάρτησης. Η ανάρτηση που προσφερόταν στάνταρ και στους 4 τροχούς του Citroën DS. Μαζί και τα πρώτα παγκοσμίως, σε μοντέλο ευρείας παραγωγής, δισκόφρενα, αλλά και οι κατευθυνόμενοι εμπρόσθιοι προβολείς που έστριβαν ανάλογα με τη φορά του τιμονιού.

Γιορτάζει και προσφέρει

Η Citroën λοιπόν γιορτάζει 100 χρόνια πρωτοπορίας και διαρκούς καινοτομίας. Προσφέρει όλα τα C3 και C3 Aircross με 3,9% προνομιακό επιτόκιο, 5 χρόνια εγγύηση και δόση από 145 ευρώ το μήνα.

Δείτε τη video-δοκιμή του C3 Aircross

Νέα έκδοση για το Citroen C3

Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το νέο C3 iTouch, μoντέλο 2018, μία νέα έκδοση του C3.  Αυτή περιλαμβάνει εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav με φωνητικές εντολές, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος.