Νέα έκδοση Renault Clio 1.5 dCi 90 Authentic

Το Renault Clio αποκτά μία νέα έκδοση με τον 1.5 dCi 90, η οποία πρακτικά τοποθετείται στη βάση της γκάμας των πετρελαιοκινητήρων.

Renault Clio

Το Renault Clio αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα στην αγορά. Έχει δυναμικό σχεδιασμό, ικανοποιητικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, αλλά και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Αποτελεί μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Πλέον το πετρελαιοκίνητο Clio Energy 1.5 dCi 90 είναι διαθέσιμο και με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, Authentic. Δημιουργείται έτσι ένα σύνολο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του αποδοτικού κινητήρα με το χαμηλό κόστος αγοράς, αλλά και χρήσης. Σε κάθε περίπτωση, όπως και σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Ανάμεσά τους τα ESP με Hill Start Assist, 6 αερόσακοι, σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμός κτλ. Εφοδιασμένο με τον κινητήρα 1.5 dCi 90, το Renault Clio επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 3,3 lt/100km και 85 g/km CO2 στοιχείο που εκτός των άλλων, το απαλλάσσει και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Τιμή

Η τιμή της νέας έκδοσης Clio 1.5 dCi 90 Authentic είναι 14.700 ευρώ, ενώ όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις υπάρχει κάλυψη 5ετους εργοστασιακής εγγύησης. Ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες είναι το γεγονός ότι ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή της έκδοσης διαμορφώνεται κάτω από τις 12.000 ευρώ, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου.

Δείτε τη video-δοκιμή του Clio 1.2 TCe