Έκθεση Γενεύης 2018: Skoda Vision X

Το Skoda Vision X δείχνει το δρόμο για τη δημιουργία ενός μικρού SUV, κάτω από το Karoq. Το υβριδικό πρωτότυπο κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση το Μάρτιο και μας δίνει μια πρόγευση από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Geneva Motorshow 2018 - Skoda Vision X

Η Skoda αποκαλύπτει το Vision X. Είναι ένα υβριδικό πρωτότυπο που εκφράζει την προσέγγιση της μάρκας στην κατηγορία των “αστικών crossover”. Πρακτικά μεταφέρει όλα τα στοιχεία που παρουσίασε η μάρκα μέσα από τα Kodiaq και Karoq σε μία νέα κατηγορία, πιο μικρών διαστάσεων.

Δείτε τη video-δοκιμή του νέου Skoda Karoq

Το πρωτότυπο που βρίσκεται στην έκθεση της Γενεύης αυτές τις ημέρες παρουσιάζεται σε ειδική βαφή FlexGreen με μαύρη οροφή. Ξεχωρίζουν οι έντονοι προφυλακτήρες, τα διογκωμένα πλαϊνά, μία μεγάλη πανοραμική γυάλινη οροφή και βεβαίως οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό τρίτο μοντέλο στην επιτυχημένη οικογένεια των SUV της, η Skoda επιδιώκει να διευρύνει το κοινό της. Η επέκταση της γκάμας με έμφαση στην τάχιστα αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV, αποτελεί μέρος της στρατηγικής για την επόμενη δεκαετία. Μέχρι το 2025, η τσέχικη μάρκα θα έχει εμπλουτίσει σημαντικά τη γκάμα της με plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Στόχος, το ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα που θα πουλάει να διαθέτει κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης.

Geneva Motorshow 2018 - Skoda Vision X Geneva Motorshow 2018 - Skoda Vision X