Η Alfa Romeo στον τελικό του Golf Challenge

Το περασμένο Σάββατο, το Castelconturbia Golf Club φιλοξένησε τον τελικό του Golf Challenge της Alfa Romeo. Την Κυριακή, όλοι οι συμμετέχοντες οδήγησαν τη Stelvio, την Giulia και την 4C στην πίστα του Balocco.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το Castelconturbia Golf Club στο Agrate Conturbia παρείχε το υπόβαθρο για τον διεθνή τελικό του Golf Challenge της Alfa Romeo. Το συναρπαστικό γεγονός που ενσαρκώνει την ουσία δύο κόσμων υψηλής ποιότητας. Η Alfa Romeo και το γκολφ μοιράζονται αξίες πάθους, σπορτίβ στιλ, καλής γεύσης και απόδοσης, εκφρασμένα όλα στα υψηλότερα επίπεδά τους στη δημιουργία των πιο αποκλειστικών γηπέδων της Ευρώπης.

Μεταξύ μίας ρυθμικής κίνησης και ενός χτυπήματος, οι καλεσμένοι μπόρεσαν να οδηγήσουν τη Stelvio, την Giulia και την 4C.

Στον τελικό συμμετείχαν οι 29 νικητές του Golf Challenge της Alfa Romeo των σταδίων που έλαβαν χώρα στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε εντυπωσιακά χτυπήματα και εκπληκτικά ακριβείς τροχιές.

Αυτή η ίδια ακρίβεια ήταν στο προσκήνιο και όταν η Alfa Romeo Stelvio, η Giulia και η 4C κινήθηκαν στην πίστα του Balocco, επιτρέποντας στους καλεσμένους να απολαύσουν ασυμβίβαστες επιδόσεις και απέραντη οδηγική απόλαυση, με πλήρη ασφάλεια. Το δημοφιλές Golf Challenge της Alfa Romeo θα επαναλάβει την ίδια συνταγή της νέας σαιζόν των αγώνων γκολφ αλλά θα αυξηθεί σε σαράντα εκδηλώσεις, και πάλι στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε την Alfa Romeo Giulia 2.2D Super 180hp