Το Audi A8 «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2018»

Το νέο Audi A8 ανακηρύχθηκε ως το «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητου του 2018», σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι το ένατο συνολικά βραβείο για την Audi, στον συγκεκριμένο θεσμό, από το 2005.

Η κριτική επιτροπή που απονέμει τα παγκόσμια βραβεία απαρτίζεται από 82 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου από 24 χώρες απ΄ όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την επιτροπή, το Audi A8 εντυπωσιάζει με τη συνολική του παρουσία και με το περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας. Παράλληλα είναι ότι πιο σύγχρονο και hi-tech έχει να επιδείξει σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία σε επίπεδο τεχνολογίας και ασφάλειας.

Το νέο A8 διαθέτει μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού. Στοιχεία όπως ηλεκτρομηχανική ανάρτηση που «διαβάζει» το δρόμο και προετοιμάζει το αυτοκίνητο ανάλογα. Διαθέσιμα είναι ακόμη η δυναμική τετραδιεύθυνση και τα HD Matrix LED φώτα με τεχνολογία laser. Όσον αφορά στην άνεση, και μόνο η αναφορά του συστήματος μασάζ ποδιών για τους πίσω επιβάτες, δείχνει πόσο ψηλά έχει θέσει η Audi τον πήχυ και στο συγκεκριμένο τομέα.

Audi A8

Διαβάστε περισσότερα για το A8.