Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε το Opel Grandland X

Συστήματα μεταφοράς και σχαρών Opel

Το Grandland X παρέχει ευελιξία, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε το σπορ εξοπλισμό σας στο αυτοκίνητο. Εάν τα 1.652 λίτρα δεν είναι αρκετά, η Opel διαθέτει μία γκάμα ευέλικτων συστημάτων για το σκοπό αυτό. Με την αλουμινένια βασική σχάρα και αντίστοιχα συστήματα της εταίρου της Opel, Thule, οι οδηγοί μπορούν να επωφεληθούν από πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους. Τα ποδήλατα μεταφέρονται εύκολα και με ασφάλεια με σχάρες της Thule στο πίσω τμήμα του οχήματος. Επιπλέον, μπαγκαζιέρες οροφήςαυξάνουν την αποθηκευτική ικανότητα του Grandland X έως και κατά 460lt. Καθώς τοποθετείται προς τα εμπρός, δεν επηρεάζεται η πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.

Ακόμα και ογκώδης σπορ εξοπλισμός αποθηκεύεται στην οροφή του Grandland X. Η αλουμινένια σχάρα για surfboard στερεώνεται στη βασική σχάρα. Ιμάντες ασφάλισης φορτίου περιλαμβάνονται στο πακέτο εξοπλισμού. Σχάρες σκι και snowboard προσφέρονται επίσης για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Πρόσβαση στα συστήματα σχαρών οροφής εξασφαλίζουν τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια που εδράζονται κάτω από τις πόρτες, ανάμεσα στους εμπρός και πίσω θόλους τροχών.

Καθαριότητα και τάξη

Για να διατηρείται η καμπίνα καθαρή μετά από μία βόλτα στην ύπαιθρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, διατίθεται ένα κάλυμμα που προστατεύει τον χώρο φόρτωσης από γρατζουνιές και λεκέδες. Το αξεσουάρ αυτό βοηθά επίσης στη διατήρηση της τάξης. Με αντιολισθητική επίστρωση και υπερυψωμένα ανθεκτικά άκρα, δεν προστατεύει μόνο από τη βρομιά και την υγρασία, αλλά εξασφαλίζει οργάνωση και καθαριότητα στο χώρο αποσκευών.

Opel Grandland X

Το διαχωριστικό πλέγμα ασφαλείας που χωρίζει την καμπίνα επιβατών από το χώρο αποσκευών είναι κατασκευασμένο από μαύρο ατσάλι και τοποθετείται πίσω από τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων. Ο χώρος αποσκευών μπορεί επίσης να διαιρείται ευέλικτα με το δίχτυ Opel. Ασφαλίζει στους κρίκους πρόσδεσης του πατώματος του χώρου αποσκευών του Grandland X με άγκιστρα, και τα αντικείμενα παραμένουν σταθερά στη θέση τους και δεν μετατοπίζονται.

Οι προαιρετικές λύσεις FlexConnect προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες οργάνωσης. Ανάμεσά τους άγκιστρα και κρεμάστρες, βάση για tablet και αναδιπλούμενο τραπεζάκι. Οι πίσω επιβάτες μπορούν πλέον άνετα να παρακολουθούν βίντεο ή να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι αντάπτορες FlexConnect στερεώνονται στη βάση που τοποθετείται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

Αισθητική και προστασία

Μαζί με τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια, οι λασπωτήρες αποτελούν μία ακόμα απόδειξη ότι τα πρακτικά αξεσουάρ μπορεί να είναι και κομψά. Είναι σχεδιασμένοι για να προστατεύουν τη βαφή από λάσπη, αλάτι, χαλίκι και χιόνι. Το μοντέλο μπορεί να εξατομικευτεί ακόμα περισσότερο με ζάντες αλουμινίου σε διάφορα σχέδια και ποικίλες διαστάσεις. Στο εσωτερικό, χαρακτηριστικά όπως πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι ενισχύουν τη σπορ εμφάνιση.

Αυτά και άλλα πολλά πρακτικά και κομψά αξεσουάρ για το Grandland X είναι διαθέσιμα στο opel.gr ή στο επίσημο δίκτυο Opel.

Opel Grandland X