ΤΑΞΙ(ΔΙ) στο χρόνο από τη Renault

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε η Renault, για να εκπλήξει ευχάριστα τους χρήστες ΤΑΞΙ της Γαλλικής πρωτεύουσας. Με αφορμή τα 120 χρόνια ιστορίας της μάρκας, η Renault χρησιμοποίησε μερικά από τα πιο ιστορικά της μοντέλα για ένα ξεχωριστό ταξίδι στο χρόνο.

Ακόμα ένα ξεχωριστό τρόπο βρήκε η Renault για να γιορτάσει τα 120 χρόνια ιστορίας της. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την πλατφόρμα ΤΑΞΙ, Marcel Cab, η Renault ετοίμασε μια έκπληξη με σκοπό να φέρει σε επαφή με το κοινό μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα της πολύχρονης ιστορίας της.

Για μία ολόκληρη ημέρα, μερικοί πελάτες της Marcel Cab που επιλέχθηκαν τυχαία, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την μετακίνηση τους με ένα από τα επτά ιστορικά οχήματα της Renault που ήταν διαθέσιμα για αυτό το σκοπό. Η λίστα περιλάμβανε μοντέλα όπως το 4CV, το Project 900, το Renault 12, αλλά και το όχημα αυτόνομης οδήγησης Symbioz. Φυσικά από αυτή την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει το Renault AG που χάρη στη δράση του στον 1ο Π.Π. έμεινε στην ιστορία ως το ΤΑΧΙ de la Marne.

Με τη χρήση κρυφών καμερών η όλη ενέργεια καταγράφηκε σε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει αυτά τα μοναδικά μοντέλα, αλλά και τους έκπληκτους επιβάτες, οι οποίοι ίσως να άργησαν λίγο παραπάνω να φτάσουν στον προορισμό τους, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η Renault βρήκε τον τρόπο να τους φτιάξει την ημέρα.

Δείτε την έκπληξη της Renault