47η Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων εντός της ΔΕΘ

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Helexpo – ΔΕΘ και με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την 47η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Μετά από πολλά χρόνια η δεξιοτεχνία θα διοργανωθεί εντός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 11:00, στον υπαίθριο χώρο μεταξύ των περιπτέρων 8 & 7 εντός του εκθεσιακού κέντρου θα πραγματοποιηθεί η 47η Δεξιοτεχνία του ΑΟΘ. Οι εγγραφές άνοιξαν επίσημα στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ και θα κλείσουν την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Παράλληλα όσοι επιθυμούν θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την Κυριακή 24 Ιουνίου, απευθείας στην γραμματεία της δεξιοτεχνίας μέχρι και τις 10:30. Ο Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί 08:30-10:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης εν ισχύ και αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια εν ισχύ. Καλό βέβαια είναι, για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων, οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή πριν την Κυριακή του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60€.