Το Rotax Max Challenge επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος karting και του 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος karting, το πλήρως ανανεωμένο Drive Park στο Νέο Ρύσσιο Θεσσαλονίκης υποδέχεται το 2ο γύρου του Rotax Max Challenge. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από το σύλλογο Α.Σ.ΠΙΣ. και την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), ενώ θα φιλοξενήσει αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O ιδιωτικός θεσμός Rotax Max Challenge θα διοργανωθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη μετά από περίπου 10 χρονιά, στις 16-17 Ιουνίου. Πρόκειται για μια μεγάλη και γνωστή διοργάνωση για τον κόσμο του karting. Στον εν λόγω αγώνα ξεχωρίζουν οι δεξιότητες των οδηγών καθώς αναδεικνύονται οι καλύτεροι. Οι οδηγοί ανά κατηγορίες τρέχουν με την ίδια μάρκα κινητήρα για ισάξιες αποδόσεις.

Οι προπονήσεις των τοπικών ομάδων έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι επίσημες προπονήσεις των αγωνιζομένων θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 13 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις αλλά και τον αγώνα το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου, η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ταυτόχρονα στο χώρο του Drive Park λειτουργεί café.