Ανανέωση για το Honda HR-V σε στυλ αλλά και τεχνολογίες

Με εξωτερικές αναβαθμίσεις, πιο αποδοτικό κινητήρα και νέες τεχνολογίες το Honda HR-V αποκαλύπτεται και αναμένεται εντός του Οκτωβρίου.

Honda HR-V

Η Honda αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες του ανανεωμένου HR-V, του πιο προηγμένου της μικρού SUV μέχρι σήμερα. Το νέο μοντέλο διαθέτει ανανεωμένο εξωτερικό στυλ, αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών. Η στιλιστική ανανέωση περιλαμβάνει την πιο ουσιαστική ερμηνεία του γραφικού ‘Solid Wing Face’ της Honda, με νέο, γυαλιστερό σκούρο χρωμιωμένο πάνελ που αντικαθιστά το συνδυασμό μαύρου και χρωμίου πάνω από τη μάσκα. Ο εμπρός προφυλακτήρας φέρει πιο βαθιά τμήματα των αεραγωγών που φιλοξενούν τα στρογγυλά φώτα ομίχλης, ενώ οι προβολείς έχουν τώρα φακούς τύπου projector με ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED, στάνταρ.

Πίσω, ένα νέο σκούρο, χρωμιωμένο διακοσμητικό στοιχείο σε όλη την πίσω πόρτα εναρμονίζεται με την εμπρός αισθητική, ενώ τα πίσω φώτα φέρουν πιο σκούρα περιβλήματα φακών. Οι ανώτερες εκδόσεις διαθέτουν νέες 17άρες ζάντες αλουμινίου, προβολείς και πίσω φώτα full LED, καθώς και φιμέ κρύσταλλα. Το HR-V παραμένει ευέλικτο με τα καθίσματα Magic Seat της Honda, ενώ ανασχεδιασμένα καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό περιλαμβάνουν τροποποιήσεις στο μαξιλάρι και την πλάτη.

Honda HR-V

Από το λανσάρισμα το Honda HR-V θα διατίθεται με τον ατμοσφαιρικό 1.5L i-VTEC βενζινοκινητήρα των 130 PS και 155 Nm στις 4.600 rpm. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή με αυτόματο CVT. Η Honda στη νέα γενιά HR-V έχει βελτιώσει την ηχομόνωση με την προσθήκη μονωτικού υλικού σε όλο το όχημα, τη δομή του καπό και τα πάνελ των εμπρός και πίσω θυρών. Ανάλογα με την έκδοση, το νέο HR-V θα εφοδιάζεται και με Active Noise Cancellation για πρώτη φορά, το οποίο μειώνει τους θορύβους χαμηλών συχνοτήτων δημιουργόντας συγχρονισμένα ηχητικά σήματα αντίθετης φάσης μέσω των ηχείων.

Οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζονται για τον Οκτώβριο, ενώ θα ακολουθήσει ένας πιο σπορ κινητήρας 1.5L VTEC TURBO την άνοιξη του 2019, μαζί με έναν 1.6L i-DTEC diesel.

Δε θέλετε να περιμένετε το καινούριο; Δείτε τη δοκιμή του τρέχοντος HR-V:

Αυτοκίνητο της Εβδομάδας: Honda HR-V 1.6 i-DTEC