Η επιστροφή των Πρωταθλητών Ράλλυ Ελλάδος

Οι Πρωταθλητές Ράλλυ Ελλάδος επιστρέφουν στους αγώνες με το ταχύτατο Skoda Fabia R5. Οι Σωκράτης Τσολακίδης - Χάρης Δήμος θα είναι οι πρωταγωνιστές στο 51ο Ράλλυ ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Tsolakidis-Dimos

Μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2017 από τους Σωκράτη Τσολακίδη – Χάρη Δήμο, η Socratis Tsolakidis Rally Team επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο 51ο Rally ΔΕΘ. Ο αγώνας προσμετρά στο κύπελλο ράλλυ Βορείου Ελλάδος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Το πλήρωμα θα τρέξει με το γνωστό Skoda Fabia R5 της Ουγγρικής EUROSOL, ενώ τη συμμετοχή τους υποστηρίζουν ο χρυσός χορηγός Traffic Oil Lubricants και οι χορηγοί Mr Fast καθαριστικά ποιότητας, DGH ΑΕΒΕ, KOSMOCAR A.E., Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών και 22 Σουβλάκια.

Οι αναγνωρίσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι Σωκράτης Τσολακίδης και Χάρης Δήμος δηλώνουν πανέτοιμοι να πάρουν τα βουνά και να διασχίσουν ‘’πιο γρήγορα από ποτέ’’ τα 63,35 αγωνιστικά χιλιόμετρα των 5 ειδικών διαδρομών από τα 242,83 συνολικά του αγώνα στα ορεινά της Χαλκιδικής. Μάλιστα, ειδικά για τις αναγνωρίσεις, η KOSMOCAR A.E. επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda στη χώρα μας, στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών με την δωρεάν παραχώρηση μιας Octavia RS ως αυτοκίνητο αναγνωρίσεων.

Δείτε τη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Tsolakidis-Dimos Tsolakidis-Dimos