Τα πρωτότυπα Nissan NAVARA Dark Sky και N-Guard

Η Nissan αποκαλύπτει δύο εντυπωσιακά πρωτότυπα pick up. Πρόκειται για τα Navara Dark Sky Concept και της extreme έκδοσης Navara N-Guard.

Και τα δύο μοντέλα υπογραμμίζουν την αυξανόμενη ευελιξία της Nissan στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), όπου οι μετατροπές σε αυτή την κατηγορία έχουν καταγράψει μια εκπληκτική αύξηση πωλήσεων κατά 300%, τα τελευταία τρία χρόνια. Μέσω αυτών των μετατροπών, η Nissan είναι σε θέση να παρέχει στους επαγγελματίες αγοραστές προσαρμοσμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Nissan Navara Dark Sky Concept

Το “αστέρι” Nissan, το Navara Dark Sky Concept, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και είναι εξοπλισμένο με μια πιο προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας υποστήριξης του οδηγού ProPILOT της Nissan. Πρακτικά το αυτοκίνητο συνδυάζει την ικανότητά του να ρυμουλκήσει και να τροφοδοτήσει με ενέργεια, ένα κινητό παρατηρητήριο του διαστήματος.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο εφοδιάζεται με ένα τηλεσκόπιο PlaneWave εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τρέιλερ. Χάρη στις ικανότητες ρυμούλκησης του Navara, το τηλεσκόπιο μπορεί να ρυμουλκηθεί εύκολα σε απομακρυσμένες θέσεις εκτός δρόμου, όπου βρίσκονται οι καλύτερες ατμοσφαιρικές συνθήκες για την παρατήρηση των αστεροειδών.

Nissan Navara N-Guard

Είναι μια “σκληροτράχηλη” και κομψή ειδική έκδοση, που σύντομα θα διατίθεται και στην Ελλάδα. Διαθέτει μια σειρά από εξωτερικές και εσωτερικές σχεδιαστικές αναβαθμίσεις, προσδίδοντας περισσότερη αίγλη σε εκείνους που επιθυμούν το απόλυτο Navara, για εκτός δρόμου περιπέτειες.

Το Navara N-Guard διατίθεται και με το πακέτο μετατροπής OFF-ROADER AT32. Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, προστασία από το κάτω μέρος και προαιρετική επιλογή φίλτρου αέρα τύπου snorkel, είναι το πιο ικανό Navara που έχει διατεθεί ποτέ στην Ευρωπαϊκή αγορά.