Έκθεση “Αυτοκίνηση 2018”: Με λάμψη από το Παρίσι

Στις 10 με 18 Νοεμβρίου 2018 διοργανώνεται η έκθεση "Αυτοκίνηση 2018" στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας).

Έκθεση Αυτοκίνηση

Το 2018 είναι χρονιά – σταθμός για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου. Το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 23,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Κυκλοφόρησαν στους δρόμους 79.179 καινούργια ασφαλή αυτοκίνητα που έχουν αναβαθμισμένο οικολογικό προφίλ. Οι προβλέψεις για τη φετινή χρονιά είναι θετικές και οι Έλληνες οδηγοί επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για το αυτοκίνητο.

Ανάμεσα στις προωθητικές ενέργειες που αποσκοπούν στην πληρέστερη ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών, είναι και η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την Ελληνική αγορά, «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» που συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων Εισαγωγέων αλλά και των επισκεπτών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας) στις 10-18 Νοεμβρίου 2018.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των Εισαγωγέων-Αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Την έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» αγκαλιάζουν οι εισαγωγικές εταιρίες (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.). Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά κύρια για τους υποψήφιους αγοραστές που έχουν τη δυνατότητα με μία επίσκεψη να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την τελική επιλογή τους.

Στην έκθεση έχει δηλώσει συμμετοχή, έως και σήμερα, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό. Φέτος, θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των test drives, ενώ παράλληλα θα προστεθούν 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών.