Ράλλυ Ευβοϊκού στις 7 Οκτωβρίου σε κλασικές ειδικές διαδρομές

Τα Ράλλυ επιστρέφουν μετά τη δεκαετία του 1980 στις φημισμένες ειδικές διαδρομές της ανατολικής Στερεάς, στα Λουκίσια, στο Πλατανάκι και στη Ριτσώνα!

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής διοργανώνει στις 7 Οκτωβρίου 2018 το Ράλλυ Ευβοϊκού, το οποίο προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Ενιαίο Skoda Cup. Ταυτόχρονα αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία, για αγωνιζόμενους και θεατές, να επιστρέψουν στις πλέον φημισμένες ειδικές διαδρομές της Βοιωτίας. Το Ράλλυ Ευβοϊκού αποτελείται από την περίφημη ανάβαση Ριτσώνας, καθώς και τις ειδικές διαδρομές Λουκίσια και Πλατανάκι με το ένδοξο ακροπολικό παρελθόν. Η ειδική της Ριτσώνας θα επαναληφθεί δύο φορές, ενώ τα Λουκίσια και το Πλατανάκι θα διεξαχθούν τρεις φορές. Διαμορφώνεται έτσι ένας αγώνας με τρία σκέλη και οκτώ ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 75,27 χιλιομέτρων.

Η εκκίνηση του Ράλλυ Ευβοϊκού θα δοθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί από το Γενικό Λύκειο Δροσιάς στη Χαλκίδα. Εκεί θα φιλοξενηθεί και το Service Park του αγώνα. Στις 18.30 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός και η απονομή των επάθλων στους νικητές, στο Τελωνείο, στην Παλαιά Γέφυρα της Χαλκίδας.

Το Ράλλυ Ευβοϊκού θα διεξαχθεί με την υποστήριξη των Δήμων Θήβας και Χαλκίδας, του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) και του Δημόσιου ΚΤΕΟ Χολαργού.