Η Euro Repar Car Service στην Ελλάδα

Η EURO REPAR CAR SERVICE έρχεται στην Ελλάδα και στοχεύει να ανοίξει 100 σημεία service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων ως το 2020.

Euro Repar

Ο Όμιλος Συγγελίδη στα πλαίσια της ευρύτερης ανάπτυξής του στην αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και στις υπηρεσίες μετά την πώληση, σε συνεργασία με το Group PSA, επενδύει στην ανάπτυξη του διεθνούς δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα. Η εταιρία EURO REPAR CAR SERVICE ανήκει στo Group PSA και στα συνεργεία του δικτύου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων όλων των μαρκών.

Τα συνεργεία του δικτύου ικανοπoιούν πλήρως τους πελάτες εκείνους που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρίς συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών Τα συνεργεία προσφέρουν άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και διαφάνεια στις πραγματοποιηθείσες εργασίες, τη διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA, τη σιγουριά ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν άμεσα χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα διανομής ανταλλακτικών που υποστηρίζει το EURO REPAR CAR SERVICE, διετή εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασία και μια καλή σχέση ποιότητας / τιμής.

Την επένδυση και ανάπτυξη της EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη. Στόχος της εταιρίας είναι μέχρι τα τέλη του 2020 το δίκτυο της να αποτελείται από περισσότερα από 100 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης με πανελλαδική κάλυψη. Το δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE αποτελείται σήμερα από 3.000+ σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης σε 19 χώρες όπως Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία και άλλες.