Παράδοση 5 Renault Clio στους πυροπαθείς μετά από κλήρωση

Η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν 5 καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio, κατόπιν κλήρωσης, ανάμεσα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Ανατ. Αττικής, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχασαν το αυτοκίνητό τους.

Η κλήρωση διεξήχθη με επιτυχία και διαύγεια την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και οι 5 τυχεροί νικητές ενημερώθηκαν για να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά πιστοποίησης της νίκης τους. Έτσι, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, διεξήγαγε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, την τελετή παράδοσης των 5 αυτοκινήτων στους νικητές της κλήρωσης. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας, οι νικητές παρέλαβαν τα κλειδιά των νέων τους αυτοκινήτων από τον κ. Βασίλειο Θεοχαράκη.

Ευχή όλων η νέα χρονιά να φωτίσει με ελπίδα τη ζωή όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να τους φέρει τύχη και ευημερία.