Nα ξεπερνάς τα όρια σου και να προσφέρεις ότι καλύτερο στην κατηγορία των μικρών σπορ αυτοκινήτων. Αυτή είναι η φιλοσοφία της Abarth, μιας εταιρείας που αποτελεί σημείο αναφοράς του ιταλικού στιλ και των υψηλών επιδόσεων. Πρόκειται για μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από 70 χρόνια και κατάφερε να κάνει το λογότυπο με το σκορπιό ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σήματα για τους φίλους του αυτοκινήτου. Παράλληλα με το ρεκόρ πωλήσεων, η ιστορική φίρμα γιορτάζει τα 70α της γενέθλια και στο χώρο των αγώνων, όπου γνώρισε και συνεχίζει να γνωρίζει μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία.

Επετειακές εκδόσεις 70th Anniversary

Με αφορμή τον εορτασμό αυτής της επετείου, η Abarth παρουσιάζει τις επετειακές εκδόσεις “70th Anniversary” της σειράς 595 και του Abarth 124 Spider. Ένα ειδικό λογότυπο σχεδιάστηκε για αυτό το σκοπό, το οποίο θα τοποθετηθεί στα αυτοκίνητα που θα διατεθούν το 2019. Η επετειακή σειρά παρουσιάστηκε στο 87ο Rally Monte Carlo, έναν από τους σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου στον κόσμο. Εκεί η Abarth έχει πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως το 1980 με τη νίκη του Walter Röhrl με το 131 Abarth Rally.

Abarth 70th Anniversary

Νέα σειρά Abarth 595 “70 Anniversary”

Με κινητήρες απόδοσης από 145 έως και 180 ίππους, η νέα σειρά 595 “70 Anniversary” εκφράζει απόλυτα το χαρακτήρα της Abarth. Η έκδοση Competizione εφοδιασμένη με την εξάτμιση Record Monza, τα φρένα της Brembo και βέβαια τον κινητήρα των 180 ίππων, αποτελεί την επιτομή της υψηλής απόδοσης. Από την άλλη πλευρά η έκδοση Turismo με τον κινητήρα των 165 ίππων, το δερμάτινο σαλόνι και τον υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, απευθύνεται σε όσους αναζητούν άνεση ακόμα και σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Τέλος οι εκδόσεις 595 και 595 Pista αποτελούν τη βάση για όσους θέλουν να μπουν στον κόσμο της Abarth και να ζήσουν την οδηγική απόλαυση, αλλά και το μοναδικό στιλ που προσφέρουν τα μοντέλα της.