Δύο νέες ειδικές εκδόσεις του Toyota Aygo έρχονται για να τονώσουν την παρουσία του μικρού μοντέλου στην αγορά και να του δώσουν κάτι το ακόμα πιο ξεχωριστό. Αυτές είναι οι x-style και x-cite συνδυάζονται με όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Το Aygo x-style είναι λευκό και συνδυάζεται με ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή σε πορτοκαλί απόχρωση. Αντίστοιχα, πορτοκαλί λεπτομέρειες υπάρχουν εμπρός, πίσω και στο πλάι, ενώ ίδιου χρώματος είναι τα καλύμματα των καθρεπτών. Ακόμη η έκδοση διαθέτει προβολείς ομίχλης, πίσω φιμέ τζάμια και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με ποτροκαλί λεπτομέρεια στο κέντρο. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό υπάρχει Piano Black φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα και πορτοκαλί λεπτομέρειες στους αεραγωγούς και στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων. Νέα είναι τα πατάκια αλλά και οι ημιδερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα.

Από την άλλη, το Aygo x-cite έχει δίχρωμη απόχρωση, με πορτοκαλί αμάξωμα σε συνδυασμό με μαύρη οροφή. Μαύρες είναι επίσης οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών αλλά και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Η διχρωμία μαύρο/πορτοκαλί συνεχίζεται και στην καμπίνα, με μαύρη γυαλιστερή επένδυση στο ταμπλό και στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων και πορτοκαλί λεπτομέρειες στους αεραγωγούς, στα καθίσματα και στα πατάκια.

Και οι δύο νέες εκδόσεις του Toyota Aygo διαθέτουν καλό επίπεδο εξοπλισμού, όπως air condition, χειριστήρια στο τιμόνι, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος και speed limiter. Η οθόνη αφής των 7 ιντσών υποστηρίζει τα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπάρχει ως στάνταρ και κάμερα οπισθοπορείας.

Κάτω απο το καπό τοποθετείται ο 3-κύλινδρος 1000άρης κινητήρας, απόδοσης 72 ίππων και 93 Nm ροπής, ο οποίος και προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 13,8 δευτ. και τελική 160 km/h. Η μέση κατανάλωση είναι 4,1 lt/100 και οι εκπομπές ρύπων στα 93 g/km (WLTP: 112 g/km).