Νέο προϊόν ασφάλισης οχημάτων στην Ελλάδα από τη Brokins

Ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν θα διατίθεται στην ελληνική αγορά, αποκλειστικά μέσω του δικτύου συνεργατών της Brokins. Το Unique παρέχεται με την εγγύηση της αντασφαλιστικής κάλυψης από την μεγαλύτερη αντασφαλιστική εταιρία στον κόσμο, Munich Re και με την υποστήριξη της HD Insurance Ltd, ως παρόχου πρωτασφάλισης.

Τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων Unique, σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στο δίκτυο συνεργατών της Brokins όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Τα προγράμματα Unique, εξασφαλίζουν:

  • Ολοκληρωμένες καλύψεις σε ανταγωνιστικές τιμές
  • Υψηλό δείκτη φερεγγυότητας της ασφαλιστικής εταιρείας, με 249,26%
  • Εγγύηση από την μεγαλύτερη αντασφαλιστική στον κόσμο, Munich Re
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών με ένα από τα χαμηλότερα δικαιώματα συμβολαίου της ελληνικής αγοράς (15%)
  • Άμεση έκδοση συμβολαίων, ανανεώσεων, προσθέτων πράξεων και πράσινων καρτών μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής της Brokins, Navins
  • Άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιάς
  • Φιλικό Διακανονισμό

Η Brokins, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα (ISO certified) και λειτουργεί από το 1983, με δίκτυο άνω των 1.000 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και 150.000 πελάτες που την εμπιστεύονται. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και τα εξειδικευμένα στελέχη της, την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Η HD Insurance Ltd που υποστηρίζει το Unique, ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό να αλλάξει ριζικά την ασφαλιστική αγορά στη χώρα μας, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνολογία και την ισχυρή μετοχική της βάση. Η Munich Re είναι ο μεγαλύτερος αντασφαλιστής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1880 και έχει έσοδα σχεδόν €50 δις το χρόνο. Η συνεργασία των τριών αυτών εταιρειών αποτελεί εγγύηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εξασφάλιση για τους πελάτες που την επιλέγουν.