Η “κληρονομιά της FCA” στο Automotoretrò 2018

Η

Η διεθνής έκθεση κλασικού αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο, από 1 έως 4 Φεβρουαρίου παρουσιάζοντας την “Κληρονομιά της FCA” με μία μοναδική, εντυπωσιακή περιοχή προβολής.

Οι επισκέπτες θαύμασαν μία επιλογή ιστορικών αυτοκινήτων: Fiat-Abarth 850 TC, Alfa Romeo Spider και Spidereuropa Pininfarina. Μαζί τους και δύο μοντέλα της τρέχουσας παραγωγής: το Abarth 695 Rivale και το Fiat 124 Spider. Η “Κληρονομιά της FCA” έλαβε μέρος στην 36 έκδοση του “Automotoretrò”. Φιλοξενήθηκε στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο μαζί με την ένατη έκδοση του “Automotoracing”.

Περίπτερο-συνεργείο

Το θεαματικό περίπτερο του “Automotoretrò” ήταν μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του ’50. Υπήρχαν αντικείμενα και εξοπλισμός που όλα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις μηχανολογικές εργασίες. Συνεχίζοντας αυτή την γλώσσα, περιέχονται εγκαταστάσεις όπως τα γραφεία και ο αποθηκευτικός χώρος μέσα σε δύο μεγάλα κιβώτια. Η προσέγγιση του σχεδιασμού του περιπτέρου ήταν βασισμένη στην ανάκτηση των θεμελιωδών χαρακτηριστικών από τον κόσμο της “κληρονομιάς”.