Η Brembo επίσημος συνεργάτης του Gran Turismo 7

Τα φρένα της Brembo θα εξοπλίζουν τα βελτιωμένα αυτοκίνητα του Gran Turismo 7 στις κονσόλες Playstayion 4 και Playstation 5.

Το νέο Gran Turismo 7 θα είναι διαθέσιμο στις κονσόλες PS4 και PS5 από τον Μάρτιο του 2022 και ήδη η αναμονή χτυπάει κόκκινο στην κοινότητα των racing games. Η τελευταία ανακοίνωση που έρχεται από τη δημιουργό της σειράς GT, Polyphony Digital Inc., αναφέρει πως η εταιρία φρένων Brembo θα είναι επίσημος συνεργάτης του Gran Turismo 7.

Έτσι λοιπόν, στις βελτιώσεις και αναβαθμίσεις των αυτοκινήτων στο παιχνίδι, μέσα από το Tuning Shop του Gran Turismo 7, θα υπάρχουν τα φρένα της εταιρίας. Σε αυτό το περιβάλλον, οι παίχτες θα μπορούν να αντικαταστήσουν τα εργοστασιακά φρένα, με τις προτάσεις της εταιρίας. Θα υπάρχει μάλιστα μια ευρεία γκάμα επιλογών, μέχρι και εξειδικευμένες λύσεις με κεραμικούς δίσκους και μεγαλύτερες δαγκάνες. Οι παίχτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 χρώματα για τις δαγκάνες.

Σε κάθε περίπτωση, το GT7 αναμένεται να αποτελέσει για μια ακόμη φορά έναν κορυφαίο racing τίτλο για το Playstation. Και για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από όσα έρχονται ακολουθεί το επίσημο trailer του παιχνιδιού: