Η νέα σούπερ τιμονιέρα για το Gran Turismo

Αυτή είναι η εντελώς νέα τιμονιέρα της Thrustmaster με κωδικό T-GT για το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport στο Playstation 4, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Είναι ότι πιο hi-tech στο είδος και βεβαίως είναι πανάκριβη. Σύμφωνα με έγκυρα site όπως τα 4Gamer, GT Planet και TjrSim,  η τιμονιέρα της Thrustmaster θα κοστίζει περισσότερα από 700 ευρώ (στην Ελλάδα ίσως πολύ περισσότερο).
Το σετ περιλαμβάνει βεβαίως το τιμόνι, με αρκετά καλούδια επάνω του, τρία πεντάλ και ένα τροφοδοτικό σε σχήμα τουρμπίνας. Πόσο φοβερό; Στα πιο τεχνικά του χαρακτηριστικά, το τιμόνι έχει ένα εντελώς νέο μοτέρ και ένα προηγμένο σύστημα ψύξης, αισθητήρες που ανιχνεύουν με ακρίβεια τη γωνία στροφής και βεβαίως ένα νέο σύστημα feedback που προσομοιώνει ακόμη και τις ενώσεις στα τσιμέντα της Karussell, στην πίστα του Nurburging.

Η Thrustmaster κάνει λόγο για περισσότερες από 16.000 ώρες εξέλιξης στη δημιουργία της T-GT, η οποία στα χαρτιά φαίνεται άκρως εντυπωσιακή για το είδος. Και είναι λογικό να μην είναι φθηνή…