Το αγωνιστικό P1 της Team Fordzilla στο GRID Legends

Το αγωνιστικό P1 της Team Fordzilla διατίθεται δωρεάν για κατέβασμα στο παιχνίδι GRID Legends. Ένα πραγματικό αυτοκίνητο βρίσκεται ως προσομοιωτής στο Goodwood!

To Team Fordzilla P1 ξεκίνησε ως μια εικονική δημιουργία, σχεδιασμένη σε συνεργασία μεταξύ των gamers και των σχεδιαστών της Ford. Τρεις μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε ως πραγματικό μοντέλο πλήρους κλίμακας και από εκεί εξελίχθηκε σε έναν προσομοιωτή παιχνιδιών. Τώρα, η κοινότητα των gamers που δημιούργησε το P1 Racer μπορεί να το οδηγήσει στο racing παιχνίδι GRID Legends της Codemasters.

Το αγωνιστικό θα είναι διαθέσιμο ως δωρεάν περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC) από τις 23 Ιουνίου του 2022. Το TFZ-P1 αποδίδει περισσότερους από 1.064 ίππους, αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα άνω των 354 χλμ./ώρα. Ένα ειδικό event εντός του παιχνιδιού θα συνοδεύει επίσης το ντεμπούτο του αυτοκινήτου, όπου οι παίκτες θα μπορούν να διαγωνιστούν για να πετύχουν τον ταχύτερο γύρο από τις 23 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, το κανονικό αυτοκίνητο πλήρους κλίμακας θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Goodwood Festival of Speed διαθέτοντας μάλιστα τους ίδιους εξωτερικούς χρωματισμούς με αυτό στο GRID Legends. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να καθίσουν στο πιλοτήριο του TFZ-P1 και να το χρησιμοποιήσουν ως προσομοιωτή, βιώνοντας έτσι μια ταυτόχρονη εμπειρία τόσο με το φυσικό όσο και με το εικονικό όχημα.