Τα Playmobil οδηγούν τη νέα Porsche 911 Targa

Μικρά πλαστικά ανθρωπάκια οδηγούν τη νέα Porsche 911 και έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Ο λόγος για τα δημοφιλή Playmobil και τη νέα προσθήκη στη γκάμα των αυτοκινήτων τους, η οποία αν μη τι άλλο αξίζει την προσοχή μας!
Τα Playmobil στην έκθεση της Porsche…
Όσοι έχουν παιδιά πιθανόν να έχουν στα υπόψη τους -ή στη συλλογή τους- την κόκκινη Porsche 911 Carrera S της σειράς Playmobil, με το εντυπωσιακό showroom και την αποσπώμενη οροφή. Τώρα, με την κυκλοφορία της ανανεωμένης γενιάς, έφτασε η ώρα της αντικατάστασης και της μικροσκοπικής αλλά λεπτομερέστατης 911 που θα πάρει τα μυαλά παιδιών και… μπαμπάδων! Πρόκειται για μια 911 Targa 4S στο μπλε χρώμα λανσαρίσματος του πραγματικού μοντέλου, η οποία μάλιστα έχει μια πλήρως λειτουργική οροφή που βγαίνει και αποθηκεύεται, έστω και με το χέρι. Το αυτοκίνητο έχει ακόμη φώτα που ανάβουν εμπρός και πίσω, καθώς και φωτιζόμενο πίνακα οργάνων.
Το σετ της Porsche 911 Targa 4S των Playmobil περιλαμβάνει και ένα πλήρες showroom με σταντ, προσπέκτους ακόμη και πωλητή. Όσοι θυμάστε την προηγούμενη 911 Carrera S, σίγουρα θα σας λείψει η δυνατότητα να αλλάζετε την αεροτομή, τον προφυλακτήρα αλλά και τους τροχούς που μαζί με την αποσπώμενη οροφή μετέτρεπαν την προηγούμενη 911 σε μια σειρά από δημοφιλείς εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου της 911 GT3. Η τιμή του προηγούμενου Porsche set των Playmobil κοστίζει περί τα 45 ευρώ, ενώ στην ίδια περίπου τιμή κυμαίνεται και το νέο μοντέλο.
Φώτα και πίνακας οργάνων που ανάβουν. Οι πιτσιρικάδες (και οι μπαμπάδες τους) θα τρελαθούν.
Το σετ της νέας Playmobil Porsche 911 Targa 4S κυμαίνεται κοντά στα 45 ευρώ.
Τα περιεχόμενα του Porsche kit.