Δείτε το νέο trailer του Gran Turismo Sport

Είναι επίσημο! Το νέο Gran Turismo Sport, μετά από μια σειρά καθυστερήσεων, έρχεται το φθινόπωρο του 2017, αποκλειστικά για το Playstation 4. Στα πλαίσια της έκθεσης E3 στο Los Angeles, η Polyphony Digital έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer του περιβόητου GT Sport, μαζί με μια σειρά από χορταστικά screenshots. Ας δούμε όμως το trailer:

Το GT Sport θα τρέχει στο νέο PS4 Pro σε ανάλυση 4K και 60fps, ενώ θα υποστηρίζει τεχνολογία VR για πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης. Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου αποκαλύφθηκε και μια νέα πίστα με την ονομασία Lake Maggiore, η οποία φαίνεται στο trailer και γεωγραφικά τοποθετείται στις Άλπεις, κάπου ανάμεσα σε Ιταλία και Ελβετία.

Μεταξύ άλλων από τα νέα στοιχεία ξεφοντάρουν το νέο Viper σε αγωνιστική μορφή, η γκάμα της Lamborghini με μοντέλα όπως η Veneno και η Huracan αλλά και τα χωμάτινα αγωνιστικά βασισμένα στο GT-R και το Peugeot RCZ. Και βεβαίως οι φίλοι του customization θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με αυτοκόλλητα και να δημιουργήσουν πολλαπλές παραλλαγές των αγαπημένων της μοντέλων, όπως για παράδειγμα αυτή η Porsche 911 GT3 RS στα χρώματα της Gulf.

Στο GT Sport θα μπορούμε να διαλέγουμε και αυτοκόλλητα.

Και η Lamborghini Huracan στο GT Sport.

Peugeot RCZ με φτερούγες αλά Pikes Peak.