Έκθεση Γενεύης 2018: Δύο νέες εκδόσεις της Alpine A110

Η Alpine παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης δύο νέες εκδόσεις της νέας A110. Μία για ανόθευτη οδηγική απόλαυση (Pure) και μία που απευθύνεται σε αυτούς που θα επιλέξουν το σπορ μοντέλο για μια πιο all-around χρήση.

Alpine A110

Η αναβίωση της Alpine A110 απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι το πάθος για την οδήγηση εξακολουθεί να παραμένει ένας σταθερός πυλώνας της σύγχρονης αυτοκίνησης. Μετά την επιτυχία της Α110 Premiere Edition το 2017, η Alpine συνεχίζει με την παρουσίαση δύο ακόμα ξεχωριστών εκδόσεων. Της A110 Pure και της A110 Légende. Οι δύο εκδόσεις θα εφοδιάζονται με τον κινητήρα της Renault των 1,8 λίτρων απόδοσης 252 ίππων, καθώς και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.

Alpine A110 Pure

Το λέει και το όνομα ξεκάθαρα. Είναι η ελαφρύτερη έκδοση της A110 η οποία και εστιάζει στην απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση, διατηρώντας όμως την μινιμαλιστική και παράλληλα ποιοτική αίσθηση του μοντέλου.

Alpine A110

Alpine A110 Légende

Είναι η έκδοση που εστιάζει περισσότερο στην άνεση και την ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και το ταξίδι. Η Légende διαθέτει περισσότερο εξοπλισμό άνεσης, αλλά την ίδια κορυφαία αίσθηση οδήγησης.