Έκθεση Αυτοκίνηση 2022 στις 14-22 Μαΐου

Η “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ”, η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και ανοίγει τις πύλες της στις 14 Μαΐου 2022 στο Metropolitan Expo.

Η φετινή διοργάνωση έχει όλα τα στοιχεία που προκαλούν τους λάτρεις του αυτοκινήτου και τους υποψήφιους αγοραστές, να την επισκεφθούν, αφού οι συμμετέχουσες αντιπροσωπείες στα εντυπωσιακά τους περίπτερα θα παρουσιάσουν και θα λανσάρουν πάνω από 150 νέα μοντέλα και όλες τις νέες τεχνολογίες σχετικά με το αυτοκίνητο.

Στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2022” ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην παρουσίαση νέων μοντέλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων και οχημάτων μικροκινητικότητας, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις στα ερωτήματα των επισκεπτών αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα (electromobility). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ημερίδα για την ηλεκτροκίνηση, που θα αφορά την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας για το μέλλον των αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης. Διακεκριμένοι επιστήμονες-ομιλητές, θα εκθέσουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους καθώς και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες έρευνες και μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Η συγκεκριμένη έκθεση διοργανώνεται από έμπειρη ομάδα που εδώ και 40 χρόνια επενδύει στην εξέλιξη της, στηρίζεται από τους Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπροσώπους, μέλη του ΣΕΑΑ και φιλοδοξεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο καλεντάρι των διεθνών εκθέσεων αυτοκινήτου.