Έκθεση Αυτοκίνηση: Nissan LEAF

Η Nissan βρίσκεται στην έκθεση “Αυτοκίνηση 2017” ως τις 19 Νοεμβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) με μια συναρπαστική γκάμα μοντέλων. Στο επίκεντρο της προσοχής είναι βεβαίως το ολοκαίνουργιο, 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF, που πραγματοποίησε μόλις πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Κινούμενο αποκλειστικά με ηλεκτρισμό και γεμάτο με έξυπνη τεχνολογία, το νέο Nissan LEAF είναι το πρώτο αυτοκίνητο της φίρμας στην Ευρώπη που θα “αγκαλιάσει” τα πρώιμα βήματα της προηγμένης υποστήριξης του οδηγού. Εμπλουτισμένο με πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το e-Pedal, επιτρέπει στον οδηγό του να οδηγεί και να φρενάρει με έναν εντελώς νέο και απρόσκοπτο τρόπο.
Το νέο Nissan LEAF είναι η απτή απόδειξη του Nissan Intelligent Mobility, χάρη στo πρώτο στάδιο της τεχνολογίας ProPILOT που διαθέτει, το προηγμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης και τη μοναδική δυνατότητα αμφίδρομης σύνδεσης και τροφοδοσίας με το σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Επιπλέον, το νέο Nissan LEAF έχει μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τα 378 χλμ με μία μόνο φόρτιση, σκοπεύοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις των νέων αγοραστών, με μια πιο κομψή εμφάνιση τόσο μέσα, όσο και από έξω.
Στην έκθεση Αυτοκίνηση Αυτοκίνηση 2017 βρίσκονται ακόμη τα Micra, Qashqai, X-Trail, Juke, Pulsar και Navara. Το ωράριο της έκθεσης είναι Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο-Κυριακή 10:00-21:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.