Το Renault Group στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι

Οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize δίνουν το παρόν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού με τέσσερα εντυπωσιακά περίπτερα, παρουσιάζοντας παγκόσμιες πρεμιέρες και τεχνολογικές εξελίξεις.

Το σλόγκαν της έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος είναι το «Revolution is on» και οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize θα είναι εκεί για να αναδείξουν την πρόοδο του στρατηγικού πλάνου Renaulution. Η κάθε μάρκα θα παρουσιάσει τουλάχιστον μία παγκόσμια αποκλειστικότητα (σε μορφή πρωτότυπου ή εκθεσιακού μοντέλου), τη γκάμα των νέων μοντέλων της, καθώς και τις συνεργασίες που περιλαμβάνονται στη νέα της στρατηγική.

Renault: Η αναγέννηση ενός θρύλου

Στο περίπτερο ο Luca  de Meo, CEO της Renault και του Renault Group, ο Fabrice Cambolive, COO της Renault, και ο Gilles Vidal, επικεφαλής αντιπρόεδρος  του τμήματος σχεδίασης της Renault, θα αποκαλύψουν σε παγκόσμια πρώτη, μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση του εμβληματικού Renault 4. Επίσης για πρώτη φορά στο κοινό θα παρουσιαστεί και το νέο οικογενειακό Kangoo E-TECH Electric, τα showcars Renault 5 Turbo 3E και το Hippie Caviar Motel, όπως επίσης τα νέα Megane E-TECH Electric και Austral E-TECH Full Hybrid.

Dacia: Αντανακλώντας τις αξίες της μάρκας

Σε ένα εντελώς καινούργιο περίπτερο που αντανακλά τη φιλοσοφία και τις αξίες που διέπουν τη μάρκα θα παρουσιαστεί ένα νέο Duster σε έκδοση Matte και το πρωτότυπο Manifesto, που εκτίθενται σε παγκόσμια πρώτη. Παράλληλα, ο κινητήρας HYBRID 140 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Dacia, με το Jogger να γίνεται το πρώτο υβριδικό της Dacia την επόμενη χρονιά. Το υβριδικό σύστημα κίνησης, που έχει ήδη εφαρμοστεί στη γκάμα μοντέλων Renault, είναι μια ακόμη ευκαιρία για τη Dacia να αξιοποιήσει δοκιμασμένη τεχνολογία.

Alpine: Στο πνεύμα των αγώνων αυτοκινήτου

Η Alpine, με ένα περίπτερο προσανατολισμένο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό του σήμερα αλλά και του αύριο, θα εστιάσει στο DNA της: το σήμερα των αγώνων με τη Formula 1 A522, και τη νέα A110 R που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Το αύριο των αγώνων με το πρωτότυπο Alpenglow, το οποίο ενσωματώνει το όραμα της Alpine σχετικά με τη στρατηγική της για τα προϊόντα αιχμής και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Mobilize: Μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση

Με εμπνευσμένα workshops, ψυχαγωγικές ψηφιακές εμπειρίες και ενημερωτικές συναντήσεις, η μάρκα Mobilize, το πιο καινούριο, 4ο business unit του Renault Group, θα παρουσιάσει μια μοναδική προσέγγιση στη βιώσιμη κινητικότητα. Τα πάντα στο περίπτερο θα αφορούν στην ατομική αλλά και την κοινόχρηστη μετακίνηση. Τα νέα μοντέλα αστικής μετακίνησης (Mobilize Duo) θα εκτίθενται δίπλα στις υπηρεσίες που προορίζονται για κοινόχρηστες μετακινήσεις (Zity by Mobilize, Mobilize Share) και Mobilize Limo για υπηρεσίες μεταφοράς. Πολύ σύντομα, το δίκτυο Mobilize Fast Charge θα προσφέρει στους χρήστες την απαράμιλλη εμπειρία μίας υπερ-ταχείας φόρτισης. Παράλληλα, το Solo Concept και το Ileo Concept θα γίνουν τα απαραίτητα μέσα για τις ενεργειακές απαιτήσεις και τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη του αύριο.