Έκθεση Αυτοκίνηση: SEAT

Η SEAT Τεχνοκάρ συμμετέχει στην «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) έως και τις 19 Νοεμβρίου 2017.
Όλα τα φώτα στο περίπτερο της μάρκας είναι στραμμένα στο νέο Arona, το μικρό crossover που κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του. Το νέο SEAT Arona έρχεται να κορυφώσει το πιο επιθετικό προϊοντικό πλάνο στην ιστορία της μάρκας και να αποτελέσει ένα επιπλέον βασικό της μοντέλο σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς.
Εκτός από το νέο Arona, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν και τα:
  • Mii Cosmopolitan
  • νέο Ibiza στις εκδόσεις Style, Xcellence και FR
  • Leon FR
  • Leon CUPRA 300hp
  • Ateca

Επιπρόσθετα και αποκλειστικά για την διάρκεια της έκθεσης, βρίσκεται σε ισχύ το ειδικό προωθητικό πρόγραμμα “Green Bonus Fisikon” σε συνεργασία με την ΔΕΠΑ, ειδικά για τα μοντέλα που κινούνται και με φυσικό αέριο CNG. Oι υποψήφιοι πελάτες που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε παραγγελία ενός Ιbiza ή Leon TGI θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να το αποκτήσουν με έκπτωση 10% στην βασική τιμή του μοντέλου, δηλαδή 1.530 ευρώ για το Ιbiza 1.0 TGI 90hp Style και 1.839 ευρώ για το Leon 5d 1.4 TGI 110hp Style. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για την διάρκεια της έκθεσης και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης η SEAT έχει διαθέσιμα για test drive το νέο Arona, καθώς και το νέο Ibiza, το Leon DSG και το Ateca, όλα εξοπλισμένα με τον best selling κινητήρα 1.0 Eco TSI 115hp.